prong

Radostná zpráva se šíří světem. Zpěvačka německé rockové kapely DIE HAPPY, Marta Jandová je těhotná a její první dítě se má narodit právě okolo termínu letošního Masters Of Rock. DIE HAPPY tedy ruší vystoupení na tomto festivalu a místo nich se do letošního programu zapisuje legendární americká kapela PRONG pod vedením charismatického Tommy Victora. Ten musel poslední roky rozdělit mezi koncertování s kapelami Ministry a Danzig a psaní nového materiálu pro Prong. Vše zvládl bravurně, a tak v loňském roce spatřila světlo světa nová deska PRONG „Carved Into Stone“. PRONG tak konečně vrací festivalu Masters Of Rock svůj letitý dluh (v roce 2003, na 1. ročník festivalu, nedojeli) a letos vystoupí na beton, naživo na Ronnie James Dio Stage!
Vstupenky na festival, za super cenu, platnou do konce února, jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro, Ticket-Art a Eventim, objednávat můžete také zde.

Doposud potvrzené kapely:

AVANTASIA feat. Michael Kiske (ex-Helloween, Unisonic), Eric Martin (Mr. Big), Bob Catley (Magnum), Amanda Somerville, …

ACCEPT

RAGE + Lingua Mortis Orchestra

LENINGRAD COWBOYS

DEVIN TOWNSEND PROJECT

LORDI

EPICA

THE EXPLOITED

THE 69 EYES

MASTERPLAN

DRAGONFORCE

MOONSPELL

POWERWOLF

WALTARI

DEATH DEALER

BRAINSTORM

PRIMAL FEAR

GRAVE DIGGER

SANCTUARY

PRONG

AUDREY HORNE

AMARANTHE

ANNEKE VAN GIERSBERGEN

ARKONA

TROLLFEST

NEONFLY

ELVENKING

RAGNAROK

Desmod

Dymytry

Harlej

Dark Gamballe

Fleret

Silent Stream Of Godless Elegy

Seven

Debustrol

Daniel Krob

Egotrip

Nil

Gate Crasher

Warhawk