Ano, hodiny práce ve studiích na kompilačním DVD Masters Of Rock 2012 jsou u konce a master odchází do lisovny. A stručně hodnocení? Jednoznačně nejlepší, nejkvalitnější a nejrozsáhlejší dvoj DVD MOR! Hlavní DVD obsahuje 26 skvělých skladeb od 19 umělců, které strhla atmosféra „Masters“ k neuvěřitelným výkonům. A atmosféra v publiku? U některých skladeb je tak elektrizující, až vás z toho bude mrazit! Jsme hrdí, že téměř všechny velké kapely chtěly být na DVD a poskytly nám práva. Výjimku tvoří pouze Nightwish, se kterými najdete na DVD alespoň zajímavý rozhovor. Zcela jistě budete hlavní DVD hltat od první písničky až po závěrečný šot z rockové svatby. Setlist je nabitý hity, neopakovatelnými momenty (zpěvák Exodus Rob Dukes, jako hostující zpěvák Pain, Roland Grapow v netradiční roli zpěváka, Lucka Bílá na jediném festivalovém show v Čechách společně s Arakain, premiéra písně složené pro fans Masters Of Rock – Far From The Fame od strhujících Sabaton…). Kvalitu setlistu hlavního DVD můžete posoudit níže.
Svým obsahem je jistě zajímavý i bonusový disk. Rozhovory s 16 hvězdami Masters jsou tentokráte hodně zajímavé, někdy i vtipné a budete mít možnost více nahlídnout do duší umělců, kteří vás v létě ve Vizovicích bavili. Věříme, že mnoho z vás se také bude moci najít ve speciálním sestřihu atmosféry festivalu, a že z toho budete mít radost.
Věříme, že DVD bude krásná vzpomínka na letošní, jubilejní 10. ročník „Masters“ a čas, který jste ve Vizovicích prožili. Celková stopáž DVD je neuvěřitelných 250 minut! Určitě krásný vánoční dárek! A pozor! DvojDVD bude poprvé v prodeji právě na Zimním Masters Of Rock 24. 11. na zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně, a to za super zaváděcí cenu 250,-Kč, která bude platná jen v tento den! Bude to jeden z řady příjemných dárků a překvapení, které na vás na Zimním Masters Of Rock bude čekat!

Obsah hlavního DVD MOR 2012!

WITHIN TEMPTATION – Our Solemn Hour
SABATON – Carolux Rex, Far From The Fame
EDGUY – Nobody´s Hero, Tears Of A Mandrake
UNISONIC – Unisonic, My Sanctuary
PAIN – Dirty Woman, Fear The Demons, Shut Your Mouth
GOTTHARD – Right On
STRATOVARIUS – Black Diamond, Hunting High And Low
DEATHSTARS – Metal
THIN LIZZY – Jailbreak
EXODUS – Strike Of The Beast
TIAMAT – The Sleeping Beauty
FREEDOM CALL – Power & Glory
BLOODBOUND – Moria
KISSIN´DYNAMITE – Money, Sex & Power
SALTATIO MORTIS – Eulenspiegel
ARAKAIN + Lucie Bílá – Zimní Královna
ARAKAIN – Paganini
CITRON – Ocelové město
SEBASTIEN – Dorian
LEGENDY SE VRACÍ – Purple Rain
Svatba