sampon

Shampoon Killer je pražská akvizice drtící oldschool brutal death/grind původně složená ze členů a ex – členů Sarcom, Appaling Spawn, Brutally Deceased, Heaving Earth a Poppy Seed Grinder, která vznikla už na jaře 2007 jako nový death metalový projekt ve složení Cifron a Žlababa – Zpěvy, Gábin – Bicí a Nikola– Kytara.

Ve spořilovské garáži začíná vznikat nový materiál s jasně vymezenou anti-diskofilní tématikou a kapela se dává do pohybu. Po několika úspěšných zkouškách se ke kapele připojuje Nikolův spoluhráč ze Sarcom Láďa a velmi rychle se zapojuje do procesu. V roce 2009 přichází na post druhého kytaristy Géba, který se aktivně zapojil do skládání nového materiálu a odjel s námi několik koncertů. Čertužel jeho představy o fungování v kapele nebyly naplněny a tak se ke konci roku 2010 s kapelou rozloučil.

Několik měsíců po jeho odchodu se na jeho místo připojil bubeník Sarcom Martin. V létě 2012 přichází náhlá smrt našeho sypače Gábina a Martin se od kytary logicky přesouvá za bubny. Zatím poslední změna v sestavě našeho komanda je z průběhu prosince 2012, kdy se ke kapele připojuje náš kamarád Prewith z Psychotic Despair.

A jeste novější změna je ze kapelu opustil Nikola a nahradil ho Myšák