Po několika měsících o sobě dávají vědět power metaloví Ascendancy. Ti se na  začátku roku 2012 rozloučili se třemi členy a poté následovalo nelehké hledání nových spoluhráčů. Premiérové vystoupení v nové sestavě si Ascendancy odbyli na výročním mega koncertu Arakain XXX v Praze.

 

Noví Ascendancy jsou:

Ivan Jakubo – zpěv

Libor Kukula – kytara

Jan „Mani“ Pavlůsek – klávesy

Stanislav Polášek – basa

Filip Smetana – bicí

 

Klávesista Jan „Mani“ Pavlůsek byl prvním, kdo se do nové sestavy Ascendancy zařadil a fanoušci ho můžou znát jako člena vsetínských Abstract Essence.

Od známých brňáků Assgard přišel bubeník Filip Smetana, který má na svém kontě také spolupráci s legendárním Big Bossem z Root, nebo s kapelami Flowerwhile a Thief

Posledním příchozím je baskytarista Stanislav Polášek. Ten působil v různých bluesových, jezzových, rockových i metalových uskupeních. Tato pestrá stylová kombinace dává tušit, že post basové kytary dostane nový, nečekaný rozměr.

Nová sestava nezahálí a jednotliví hudebníci se střídají u Libora v studiu Soudtormentor, kde právě vznikají nové nahrávky. Chystá se také zajímavý a obsáhlý koncertní program. Podrobnosti se právě dolaďují a info o koncertech přineseme už v brzké době.

www.ascendancy.cz

http://bandzone.cz/ascendancy

http://www.facebook.com/AscendancyMetal