Je to už 25 let co na světové hudební scéně působí neotřelá symfonic-metalová kapela THERION. Během své bohaté, pětadvacetileté kariéry stihli ovlivnit hned dva metalové subžánry – death metal, na kterém začínali a symfonický metal, který hrají dnes. Nyní, po 25 letech hlásí opět přechod někam jinam! Hlavní postava a zakladatel kapely Christofer Johnsson oznámil, že již nevyjde žádné řadové CD kapely Therion a neplánují již žádné běžné turné po mnoho dalších let. Kapela se objeví maximálně na nějakých festivalech, ale jinak se bude soustředit na jiné projekty.
Prvním z nich je projekt k 25. narozeninám kapely, což zahrnuje nejen plánované podzimní turné „Flowers Of Evil Tour in Europe“, ale také vydání CD „Les Fleurs Du Mal“, které bude v prodeji výhradně fyzicky na koncertech tohoto turné, v rámci něhož zavítá kapela THERION také 2x do ČR – 13. 10. ZLÍN, Masters Of Rock Café a 14. 10. PRAHA, KC Vltavská! Nikdo tedy nebude mít možnost si toto nové album poslechnout dříve, než odstartuje turné a prodají se první kusy tohoto CD. Žádné promokopie nebudou vydány novinářům dříve! Christofer Johansson také dodal, že na každém koncertě tohoto turné stráví několik hodin s fanoušky, bude rozdávat CD, podepisovat se, fotit se a povídat si s fanoušky. Zkrátka, letos na podzim nás čeká s kapelou THERION něco zcela nového a neobvyklého! Jakmile toto turné skončí, bude kapela pracovat na rockové opeře, což zabere hned několik let! Užijte si tedy THERION nyní! Máte poslední možnost! V dalších několika letech už se s THERION na koncertních pódiích nesetkáte! Tak nezapomeňte 13. 10. ZLÍN, MOR Café a 14. 10. PRAHA, KC Vltavská!
Vstupenky za super prázdninovou cenu, platnou již jen do konce srpna, jsou k dostání ve všech obvyklých předprodejích. Objednávejte i zde!