Právě dnes 23.4.2012 vyšlo nové album anglické metalové legendy Paradise Lost. Jmenuje se „Tragic Idol“ a zde ho můžete zdarma poslechnout:


01. Solitary One
02. Crucify
03. Fear Of Impending Hell
04. Honesty In Death
05. Theories From Another World
06. In This We Dwell
07. To The Darkness
08. Tragic Idol
09. Worth Fighting For
10. The Glorious End