Finská banda Sonata Arctica ukázala obal a tracklist svého připravovaného alba. To se bude jmenovat „Stones Grow Her Name“ a vyjde 18. května 2012 u Nuclear Blast.


01. Only The Broken Hearts (make you beautiful)
02. Shitload of Money
03. Losing My Insanity
04. Somewhere Close To You
05. I Have A Right
06. Alone In Heaven
07. The Day
08. Cinderblox
09. Don’t Be Mean
10. Wildfire II
11. Wildfire III