Americká trash/groove metalová banda Lamb of God, vydává nové album „Resolution“.

Album vyjde 24.12. 2012 v Severní Americe(Epic Records) a 23.12. 2012 v Evropě (RoadRunner Records). Deska bude obsahovat 14 skladeb a v limitované britské edici bude bonusové CD, které bude obsahovat 12 skladeb odehraných během Wrath tour 2009/2010.

CD – Tracklist:
1. Straight for the Sun
2. Desolation
3. Ghost Walking
4. Guilty
5. The Undertow
6. The Number Six
7. Barbarosa
8. Invictus
9. Cheated
10. Insurrection
11. Terminally Unique
12. To The End
13. Visitation
14. King Me

Bonus CD – Track list:
The Passing, In Your Words, Set To Fail, Walk With Me In Hell, Hourglass, Something to Die For, Ruin, As the Palaces Burn, Blacken the Cursed Sun, Laid to Rest, Redneck a Black Label.