HIRAX HEADLINER MALY

Soupiska východočeského AGRESSIVE MUSIC FESTU 2015 nabývá jasných tvarů.
Jak jsme předem ohlásili , příští jubilejní pátý ročník bude patřit k nejtvrdším v historii AMF. Tento fakt a volba vychází z podnětů našich fanoušků a z pozorování úspěchu vystoupení jednotlivých kapel na uplynulých ročnících.
Prozatím zveřejněné kapely toto tvrzení jen potvrzují. Na pomyslné „stupnici tvrdosti“ začíná line up festivalu na pozici „thrash“ a veškeré nižší hodnoty, jako heavy, hard rock , apod. jsou prozatím vynechány. V dosud zveřejněném seznamu kapel během uplynulého víkendu přibyl hlavní headliner festivalu , kterým není nikdo jiný , než americká thrash metalová legenda HIRAX. Kapela navštíví AMF v rámci svého letního evropského tour a do ČR se vrací po cca roce.
Stejně jako na letos proběhlém ročníku se i na příštím AMF potkáte s kapelami z celého světa i ČR. Kromě již zmíněných HIRAX sestava obsahuje izraelské FERIUM , italské CANCRENA , finské WHORION , již osvědčené Iry DEAD LABEL , či tuzemské death metalové leadery HYPNOS. Dalším headlinerem je polský symphonic death metalový DARZAMAT
AMF je celkově připraven přivítat 24-25 kapel a tím pádem je další rozšíření soupisky ještě před námi.
V běhu je již také předprodej nejlevnější edice vstupenek prostřednictvím webu www.agressivemusicfest.eu , v tuto chvíli za 400,- Kč za oba festivalové dny !