jam rock

JamRock oznámil první kapely a zahájil předprodej!
Vstupenky s největší slevou, dvě! pódia navíc a první potvrzené kapely! Takhle vstoupil jeden z největších festivalů u nás do posledního měsíce tohoto roku.
Nejaktuálnější vycházející hvězda LENNY se svým charizmatickým chraplákem, vlastní tvorbou a příjemnou tváří, stabilní a poslední dobou velmi dobře prosperující WOHNOUT, legenda metalové hudby ARAKAIN a na festivalech nejžádanější formace vůbec slovenští HORKÝŽE SLÍŽE – to jsou první  kapely, které  už samy o sobě dávají tušit, že letošní JamRock „hraje“ opravdu vysokou ligu. K tomu ještě skvělá kytaristka, žákyně Randyho Rhoadse, známého kytaristy Ozzyho Osbournea, JANET ROBIN /USA/, která přijede s celou kapelou a která se na jevišti doslova rozdává, nenechá svému jménu nic dlužna už jen proto, že např. některé části skladeb odehraje na kytaru zuby…
JamRock v roce 2014 nabídne velkou rozmanitost a skvělou atmosféru, která je tady už po léta jedinečná. Vstupenky s více jak 44% slevou vyjdou v omezené sérii na pouhých 390Kč a kdo by chtěl dát svým blízkým skvělý dárek, může s VIP vstupenkou mezi kapely, resp. do jejich baru, kde je jednak lacinější pivo a jídlo, a kde se také potká se spoustou svých idolů včetně zahraničních kapel a ještě navíc může zajet autem až přímo do areálu na hlídané parkoviště. K tomu všemu dostane dvě trika JamRock jako dárek zdarma. To vše díky partnerům Ciatik Trade a Templářským sklepům za pouhých 790Kč!
Více o festivalu na www.jamrock.cz