První červencové úterý se v brněnském klubu Brooklyn uskuteční svátek pro milovníky brutálního death metalu. Dramaturgie v pořadí již sedmatřicátého pokračování Antitrend párty totiž přivede na rozviklané brooklynské pódium legendy žánru i mladé pušky. V klubu bude zajištěn kvalitní zvuk i světla. To vše si budete moci užít za pouhých 190,- Kč. Pojďme se tedy podívat, co nás čeká…

MALIGNANCY (USA)
Jedním z hlavních taháků celé vypečené sestavičky tohoto večera bude dnes už legendární formace z New Yorku prezentující se vysoce technickým a zároveň precizně zahraným brutálním deathmetalem, – formace s romantickým názvem a texty MALIGNANCY. Kapela, která si za 20 let působení vybudovala silnou pozici ve světovém undergroundu. Na svém kontě mají sice jen dvě plnohodnotná alba, ovšem to zatím poslední, fanouškovskou obcí velice pozitivně hodnocené album“ Inhuman Grotesqueries“, vyšlo v roce 2007. I v Čechách má tahle banda skvělou pověst a mnoho fanoušků, zvláště když v roce 2002 vyplkli spolu s našimi INTERVALLE BIZZARE (R.I.P) povedené splitko. Za zmínku také stojí osoba drtící basové struny – není jím nikdo menší, než „jakýsi“ Roger J. Beaujard, alias jeden z mozků kultovního grinding death masakru MORTICIAN. Ovšem na rozdíl od nich se MALIGNANCY prezentují vysoce technickou, mnohdy až chaoticky vyznívající strukturou svých skladeb. Máme se rozhodně na co těšit!
http://www.facebook.com/pages/MALIGNANCY/185462740369
CONDEMNED (USA)
Sekundovat coby druhý headliner budou další Amíci ze slunné Kalifornie, kteří holdují brutálně slammujícímu deathu, jehož xicht není nepodobný božským DEVOURMENT. Kapela kolem vynikajícího zpěváka Angela Ochoi (též CEPHALOTRIPSY a AMPUTATED GENITALS) bude propagovat svou loňskou desku s názvem „Realms of the Ungodly“, jež vyšla pod hlavičkou slovutného a nesmírně agilního vydavatelství Unique Leader Records. Před 5 lety nás tato parta hrdlořezů naprosto zničila svým povedeným setem na Antitrend open airu v Žabčicích. Jistě nám opět ukážou zač je toho loket!
http://www.facebook.com/CondemnedOfficial
UNBREAKABLE HATRED (CAN)
Kanaďané ze zasněženého Quebecu nás okouzlí technickým deathmetalem odkazující na veličiny žánru jako DYING FETUS, ale zároveň i melodickými prvky, které dávají odlehčit celkové infernální atmosféře. Nutno podotknout, že jejich loňská deska s příznačným názvem „Total Chaos“ vyšla pod křídly našeho domácího vydavatelství Lacerated Enemy records.

http://www.facebook.com/pages/Unbreakable-Hatred/143732338078

CEPHALIC IMPURITY (RUS)
Ze severní Ameriky se nyní přesunem do mrazivého Ruska odkud přijedou pořádně naštvaní „Ivánci“, kteří tamní scénu terorizují řádně brutálním nářezem. Jejich předloňská deska „Unique Brute Revival“ způsobila na scéně značný rozruch. Oceněním jejich práce je nejen účast na tomto turné, ale i místo v line-upu na letošním Obscene Extreme festivalu.

http://www.facebook.com/CephalicImpurity
NOOSTRAK (CZE)
Jediným zástupcem našich luhů a hájů bude havlíčko-brodská squadra NOOSTRAK. Kapela v čele s pilnou včeličkou českého undergroundu, zpěvákem Fredem (SMASHED FACE) na nás vyrukuje s vysoce technickým a progresivním deathcorem. Nehledě na nízký průměrný věk členů kapely se dá očekávat, že NOOSTRAK prodají zkušenosti i z nedávno skončeného turné, které absolvovali po boku ruských Sarah, Where is my tea.

http://www.facebook.com/noostrak

 

Bližší info o akci:

Úterý 3. 7. 2012 – Brno – RC Brooklyn, start 19:30, vlez 190,-

http://bandzone.cz/fan/antitrendparties

www.facebook.com/events/235177746596781

E-mail:  antitrend@seznam.cz , tel. +420 737 614 542